fredag 12. desember 2008

Av og til lurer vi på om folk har noen som helst form for sosiale sperrer her i dette landet. At folk stirrer på oss, hilser og sier "niñas guapas, bienvenidas a Ecuador" (Søte jenter, velkommen til Ecuador) er daglig kost. Men i dag da vi gjorde innkjøp tok det litt av, synest vi. To gutter i samme ærend som oss oppførte seg litt merkelig i forhold til alderen – de dyttet i hverandre mens de kikket på oss, og lo. Noe var i gjære.

Her i Ecuador er det slik at butikken har egne ansatte til å kjøre varene til kunden ut til bilen eller taxien. ”Kjøreren” vår flirte og så lurt på oss da han gav oss en lapp. En mailadresse. Vi forstod med en gang hvem den var fra – de to guttene hadde tydeligvis kjempet om hvem som skulle overbringe lappen med adressen på. Tragisk!

Etterpå stakk vi selvfølgelig rett hjem for å skrive mail… Eller ikke?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jo!

:-) Jørr d


Alix

Anonym sa...

Hallo Livemor! Kjekt å lesa om kossen du har d:) Støtte alice då, send mail;) Håbe du har d bra:) Klemklem

Anonym sa...

Haha, likte denne historien... :) Stå på vil hørra mer!

Mario

Anonym sa...

gje di ane sin mail!! =D

Anonym sa...

haha!!! Live du sko nesten jort d!! bare får hekkan!! og nå ser du koss eg hadde d i singapore, og kambodsja og på rawa og i thailand og indonesia og ellers i malaysia.. nere i asia:P hehe...
Håbe du kose deg masse snuppå!! savne deg!

Klem fra Ingrid<3

Kristin - Aysatta sa...

Hehe det virker nesten som om sosiale sperrer er et eget norsk fenomen. I Mali er det iallefall særs lite av det. Her er det få som ikke er veldig frempå, men mest fasinert er jeg kanskje av hvor blodig ærlige de er.

Forresten er litt nyskjerrig på om det Blir noe salsa i Ecuador?
Klem.

Marianne sa...

Så bra å høre at det ikkje bare er i Nepal folk driver å stirrer:)

Live sa...

Alice og Elise:Det kan me dessverre ikje gjoerr! Daa blir me aldri kvitt de,hehe..Send ein mail om kosn DOKK har det! Urettferdigt at det bare e eg som ska fortella;)


Huld: Godt tips, ska huska den;)

Ingrid!! Saa koseligt! Ja, naa forstaar eg! Hb du har det godt:)Hils familien, og god jul! (det e forresten heilt absurd at det e jul, og det forstaar du heilt sikkert. Jul i 30 varmegrader - hae?)

Kristin! Har du det bra i Afrika-land? :) Tror nok og at det kun e Norge som har disse sperrene. Har hvertfall ikje opplevd de naage aent sted:) Salsa blir det ikje saa mye av, fordi det ekje saa mangen som kan dansa salsa, faktisk! Men mye dansing blir det, nesten heile tiaa! Det e konge:) Danse dokke mye afrikansk dans der borte?

Marianne: Me faar visst bare bite oss i det. Lurer paa om eg blir veldig overlegen naar eg komme hjem? Har blitt saa vant te aa overse irriterende folk... :) Har dokke samme problemet?